Pensiuni in Transilvania  
                                                             Accommodation Romania   
                                                                            

REVELION
2015
BRASOV
 
            


Ampasata la marginea centrului istoric, pensiunea " CASA OBER " este punctul ideal de plecare, atat spre principalele obiective turistice cat si spre marile centre comerciale.

Bucurati-va de unitate de cazare care va satisface toate dorintele , o unitate recent renovata , in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele,camerele duble si camerele de o persoana, spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!

O placuta combinatie de decor si elemente arhitecturale medievale cu accente moderne,Pensiunea Casa Ober va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o sedere reusita din toate punctele de vedere: locatie centrala, servicii cu facilitati de 3 stele si siguranta,un pesonal amabil si un restaurant cu meniuri a la carte.

Fiind situata la margimea centrului vechi , intr-o casa parintesca a familiei Ober,din epoca din incantatorul centru vechi al Brasovului.

Camera Single     
 80 lei
Camera Dubla 
 100 lei
 Camera Dubla Regim Single
  90 Lei
 Apartament
  140 lei/3pers - 150 lei/4pers
 Tarifele sunt negociabile in functie
 de numarul de nopti solicitate !
 Tel Proprieter : 0773709269
  Sau completati formularul de mai jos :
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
Romania,Brasov,15noiembrie 56

Calitatea germana garantata in :


Pensiunea Casa Ober !

Prin pozitie si caracteristici, pensiunea Casa Ober asigura un acces rapid catre Biserica Neagra din centrul orasului Brasov (3 minute),Poarta Sceii,Turnul Alb,Cetatuia Brasovului,Universitatea Transilvania,Paradisul Acvatic,Gara CFR Brasov(5 min) partia de schi de la Predeal (15 min.), Poiana Brasov (15 min.), Cetatea de la Prejmer (15 min.), Cetatea Rasnov (15 min.), castelul lui Dracula de la Bran (30 min.), casino Vezuvius (5 min.), reprezentand si punctul de plecare al traseului turistic Dambu Morii - canionul "7 (sapte) scari" - Masivul Piatra Mare.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.