Pensiuni in Transilvania  
                                                             Accommodation Romania   
                                                                            

REVELION
2015
BRASOV
 
            


Pensiuni , Cazare - Rasnov, Bran , Moeciu - Judetul Brasov

Pensiunea Redis - Rasnov 


Pensiunea este amplasata  intr-o zona linistita in apropiere padurii, cu o panorama deosebita asupra Cetatii Rasnovului si a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, constructie finalizata in dec. 2 - 8 camere duble;
- sala de conferinte de 50 de persoane;
- living, sala de mese, sala de calculatoare;
- bucatarie complet utilata; 005. 

Amplasata pe str : Izvvoare nr : 67 ,Rasonv


Pentru detalii apasati aici.
PENSIUNEA VERDE-CRUD se afla localizata in zona Cheisoara, o poienita inconjurata de munti, situata la doar 4 minute distanta de Cheile Rasnoavei – Rasnov. Locatia noastra se distinge prin farmecul si naturaletea peisajului care inconjoara zona, o oaza de liniste, aer curat si verdeata, aflata la mai putin de 150 km. de Bucuresti.

Accesul pana la locatia noastra se face din D.N.73A (Predeal-Rasnov), cu 6 km. inainte de Rasnov, pe un drum carosabil pietruit lung 2,5 km.(aprox. 4 min.), accesibil cu orice tip de masina fiind perfect plan.

Drumul forestier spre locatia noastra a fost refacut si se prezinta in conditii impecabile.

Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Tudor - Rasnov

Este amplasat la numai 18 km de Predeal pe cea mai frumoasa vale marginita de Masivul Bucegi si Postavaru, de-a lungul drumului de coborare de la Paraul Rece catre Rasnov , Pensiunea Restaurant Tudor este alcatuita din 13 camere duble si triple dotate la nivel de 3 *** , cu o capacitate totala de cazare de 29 locuri .

Pe acelasi domeniu se afla Vila Rustica.


Pentru detalii click aici.

Pensiunea Tohanita - Bran,Predulet


Este situata la 4 km de Castelul Bran, pe drumul care leaga localitatea Branul de orasul Zarnesti.Este Clasificata conform MDRT : la 4 stele, pensiunea va ofera o superba panorama asupra Pietrei Craiului si Bucegilor, este amplasata  intr-un loc binecuvantat , linistit si departe, de orice fel de agitatie urbana.

Adresa :  Str. Tohanita, Bran-Predelut, Moeciu
                             Judetul Brasov


Pentru detalii apasati aici.Pensiunea Maria - Moeciu de Jos 


Va asteptam la munte, In MOIECIU, la Casa Maria,o vila deosebita, situata in apropiere de Cheile Gradistei unde gasiti camere duble fiecare cu grup sanitar propriu, tv , incalzire centrala, internet wireless, livinng, frigider,aragaz, complet utilata ptr a satisface si cele mai rafinate gusturi..

Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Valea Cetatii Rasnov

Preparatele servite au specific traditional si international, de cea mai inalta clasa, gama fiind extrem de variata si avand pe langa sortimentele cunoscute, specialitati rafinate si deosebite. Bucatarii casei creaza adevarate opere de arta, savoarea mancarurilor fiind completata de un aranjament cu totul aparte.

Pe langa sala interioara, restaurantul are si terasa, oferind clientilor prilejul de a servi masa in chiar mijlocul naturii.                                             


Pentru detalii click aici.

Pensiunea Cetatuia Rasnov


 Pensiunea Cetatuia este noua deschisa clientilor in ianuarie 2010 si se afla situata in centrul Rasnovului la poalele cetatii taranesti, la o distanta de 8 km fata de Poiana Brasov, 10 km de Bran, 15 km de Predeal. 


Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Nisa - Bran : 

A fost inaugurata in anul 2004, servind cu succes peste 4000 de turisti,cazati la noi.
Cu peste 8 ani de experienta in domeniul turismului suntem printre putinele pensiuni care va poate oferi un sejur relaxant, intim si lipsit de griji.
Doamna Elena Reit, proprietara pensiunii este o gazda primitoare, si este si unul dintre cele mai sonore nume ale schiului romanesc, punand la dispozitia turistilor, la cerere, monitorie schi alpin si nordic.
Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Casa Serena


-va imbie sa-i pasiti pragul ori de cate ori sunteti in cautarea unei variante de cazare in Bran sau Bran Moeciu.
Stim sa oferim musafirilor noastri toate conditiile de confort, liniste si ambianta placuta, pentru ca dumneavoastra sa savurati cat mai mult sederea si vacanta in zona Bran Moeciu. 
Casa Serena este o varianta de cazare in Bran sau Bran Moeciu atat pentru grupuri mici cat si pentru grupuri mai mari.

Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Capra Cu Trei Iezi din Bran - este construita din cele mai moderne si durabile materiale de constructie si dotata cu toate elementele necesare unui confort ridicat la cele mai inalte standarde ale turismului actual: incalzire centrala, instalatii sanitare noi si performante, spatiu, luminozitate, si peste tot o curatenie exemplara.

Stim sa oferim musafirilor noastri toate conditiile de confort, liniste si ambianta placuta, pentru ca dumneavoastra sa savurati cat mai mult sederea si vacanta in zona Bran Moeciu.             Pentru detalii apasati aici.

Vila Milenium - Bran


Vila Mileniumm Bran Predelut ofera garantia acreditarii de 3 stele. Dotarile si grija permanenta pentru confortul turistilor ne-au determinat sa oferim conditii de 4 ****, superioare clasificarii noastre la pretul de 3.

Pensiunea Milenium 3***
Str. Padina 27 (fosta Predelut 230 B).
Romania, Brasov, Bran - Predelut

Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Coroana Reginei

Pentru cazare, teambuilding sau training in zona Bran – Moeciu apelati cu incredere la Pensiunea Coroana Reginei din Bran este amplasată pe un teren de 30.000 m.p., cea mai apropiata construcţie fiind la 150 m. Este una din cele mai frumoase vile din zona Bran – Moeciu.

Ca aşezare pensiunea este situata pe un platou, scaldat de soare din toate direcţiile, situat la poalele munţilor Bucegi si Piatra Craiului, iar în încheierea cercului peisagistic putem admira munţiii Postavarul, Piatra Mare.


Pentru detalii apasati aici.


Pensiunea Bittner***Brasov

Centrul Civic,in imediata apropiere a centrului

istoric (1500m),amplasament foarte bun :

Gara CFR-600m,Patinoarul Olimpic,Bazinul Olympic,Universitatile Spiru Haret si Transilvania toate la 800 m

Tarife pentru camera dubla de la 100 lei

Tel : 0268424450

Pentru detalii apasati aici. 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.