Pensiuni in Transilvania  
                                                             Accommodation Romania   
                                                                            

REVELION
2015
BRASOV
 
            


Select your language - Translate the whole page !
Pensiunea Casa Mathe 
- Baile Tusnad 

Casa de vacanta, amplasata in inima localitatii Tusnad Bai, la poalele brazilor, pe malul Oltului pentru odihna familiei si a prietenilor. Nu departe de centrul spa si wellness. 4 camere cu bucatarie si baie separata, poate caza 12 persoane. Terasa, curte interioara si parcare.

Tel : 0742990972 - avand 2 unitati va rog specificati numele unitatii.
Pensiunea Forras (Izvor) - Corund Jud.Harghita

Pensiunea a fost recent renovat si pune la dispozitie 51 de locuri in camere duble, matrimoniale, trei sau patru paturi, fiind ideal pentru familii cu copii sau pentru cei care vin sa exploateze ceramica de Corund.

Camerele dotate cu baie proprie, TV color, frigider, incalzire centrala, restaurantul, barul de zi, peste 2O de locuri in parcare, curte mare cu terasa si loc de joaca pentru copii, sunt facilitati care confirma dorinta noastra de a crea o atmosfera confortabila si calda de casa.

Pentru detalii click aici.


Pensiunea Silex - Tusnad Bai -Harghita va pune la dispozitie cazare in camere confortabile unde va veti simti ca acasa. Mai mult, aici aveti parte de multe variante de petrecere a timpului liber, indiferent daca este vorba de drumetii, de relaxare in cadrul pensiunii, ori  de vizitarea atractiilor din zona. Cu siguranta nu va veti plictisi daca alegeti aceasta pensiune.


Pentru detalii apasati aici.

Cabana Piatra Bufnitei *** Harghita Bai - Harghita este o unitate turistica , situata în statiunea Baile Hargita într-un cadru natural si asigura o sedere placuta si linistita vizitatorilor. Pensiunea este recent construita, in imediata vecinatate a partiei de schi. Parterul ofera un restaurant cu 48 locuri, un bar cu 34 locuri + 30 locuri pe terasa. Pe nivelul I s-au amenajat 6 camere cu baie proprie + 1 apartament format din 2 camere + 1 baie, in timp ce pe nivelul II se ofera alte 6 camere cu baie proprie. 


Pentru detalii apasati aici.Pensiunea Szent Kristof   - Baile Tusnad  Jud. Harghita


Beneficieaza de 20 de camere, restaurant cu 60 de locuri si servicii de conferinte cu dotari auxiliare, Pensiunea Szent Kristof asigura  oaspetilor o vacanta de recreere linistita cu amintiri placute. 

Restaurantul ofera posibilitatea organizarii intrunirilor pentru institutii cu diferite programe sau a unor evenimente familiare (ziua de nastere, ziua onomastica, logodna, botez, etc.) pana la maxim 55-60 persoane.


Pentru detalii click aici.

Pensiunea Sugo - Madaras  Harghita


Pensiunea Súgó s-a deschis în luna decembrie, anul 2006 într-un peisaj pitoresc, în zona cea mai frumoasă a Transilvaniei, pe vârful muntelui Harghita Mădăraş. Vizitaţi-ne şi nu veţi regreta!

Lângă pensiune, pe cele patru pârtii sunt aşteptaţi cei pasionaţi de schi sau snowboard. Puteţi să faceţi drumeţii pe cei mai frumoşi munţi din Transilvania. Doriţi să veniţi cu colegi? Vă aşteptăm cu programe de team-building şi echipamente paintball.

Pentru detalii apasati aici.


Pensiunea Bucin*** 


Este amplasata  in Pasul Bucin, care este situat la o altitudine de 1276 m. 


Pensiunea a fost finalizata in anul 2012, avand 5 camere cu bai proprii la etajul 1, capacitatea maxima fiind de 20 de locuri. La parter are un living pentru 20 de persoane, grup sanitar si bucatarie utilata.
In zona puteti gasi 4 partii de ski, cea mai apropriata fiind la 1 km.

Pentru detalii apasati aici.

Pensiunea Istvana - Baile Balvanyos , va ofera servicii de calitate superioara si conditii moderne si elegante de cazare.

Statiunea balneoclimaterica permanenta Balvanyos, este situata pe versantul sudic al muntilor Bodoc in curbura carpatilor la o altitudine de 840m-950m.Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanetilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofera oaspetilor conditiile unei vacante si peisajul atragator al muntilor din imprejurimi si excelente posibilitati pt. tratamente.

Pentru detalii apasati aici. 

Pensiunea Princess Praid


Este construită în anul 2008 amplasat în centrul comunei.

Pensiunea are capacitatea de - 20 locuri distribuite în 10 camere, cu baie proprie, din care sapte camere dublă matrimonială cu baie proprie şi 3 cameră dublă twin cu baie proprie (2 paturi în cameră). Camerele sunt dotate cu tv color, tv cablu, încălzire centrală. Pensiunea are o parcare proprie supravegheată, locuri de relaxare în curte, filagorie, loc pt grătar. Alte dotări: sală de conferinţe, sală de protocol, salon mic dejun, bucătărie utilată pentru turişti, loc de joacă pentru copii, minibar (numai la cerere).


Inregistraza-te :

  • Subscribing allows you to get site updates. Your email address will be kept private.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.